Opslagstavlen

Tilmelding til musikskolen sæson 18-19 - se vedhæftede.
    Sidste frist er 13/5-18.
    Rikke Heidemann Erbs den 17-04-2018

Trafik
    Til forældre, fra forældre på Englystskolen.
    Vi håber, at du vil være med til at løse trafikproblemet på Englystskolen og opfordrer til, at du følger Dothe Terps henstilling til, ikke at benytte hverken cykelstien bag skolen, sidevejene ved Kragelundvej eller personalets p-plads, når dit barn skal afleveres! Vi opfordrer desuden til, at I så vidt muligt lader jeres børn cykle eller gå i skole. Det skal være sikkert for alle.

Mvh Forældrene i Skolebestyrelsen.

Dorthe Elisabeth Terp den 16-04-2018

VALG
    SÅ er det snart, at vi har opstillingsmøde til den kommende skolebestyrelse på Englystskolen.
    Vi håber, at mange har lyst til at deltage i skolebestyrelsesarbejdet sammen med os.

Vi afholder opstillingsmøde d. 25. april kl. 19.00. På dette møde skriver interesserede sig på listen.

Mødet er for alle.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage denne aften, og alligevel har lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, kan du skrive os en mail på [email protected].

Vi glæder os til at se dig

Englystskolen

Dorthe Elisabeth Terp den 06-04-2018
    Trafik
    Det er kendt for alle, at vi er max udfordrede på vores parkeringsforhold. Dette er en stor udfordring for både personale, forældre og eksterne brugere. Vi anerkender, at udfordringen ikke er blevet mindre efter at halvdelen af den eksisterende parkeringsplads er inddraget til byggeplads.

Derfor er det vigtigt, at vi alle sammen i fællesskab hjælper hinanden og bakker op om de eksisterende regler. Dette med elevernes sikkerhed for øje!

Parkeringspladsen bag skolen er i tidsrummet 7.00 – 16.00 forbeholdt personalet, som skiltene foreskriver. Det er IKKE tilladt at køre ad cykelstien/brandvejen bag skolen for at sætte børn af. Vi oplever biler bag skolen på stien – også kørende IMOD cykelretningen, og dette er absolut ikke i orden.

Jeg har fået henvendelser fra beboere på Kragelundvej, som har private parkeringspladser. Her parkeres ligeledes, som forhindrer beboerne i at komme ud.

Jeg vil gerne henstille til, at vi hjælper hinanden. Vi skal passe på vores elever, og hvis det stadig opleves problematisk bag skolen på stien, ser vi os nødsaget til at involvere politiet. Lad os dog finde en løsning sammen til alles sikkerhed.

Dorthe Terp

Dorthe Elisabeth Terp den 06-04-2018
    På grund af ombygning er tandklinikken lukket fra den 01/04-18 - 01/09-18.
    Henvendelse: Sundhedshuset, Vejle - tlf. 76 81 55 10

Rikke Heidemann Erbs den 03-04-2018
    Kære forældre og elever

Læs venligst vedhæftet dokumenter om trivselsmålingen

God påske

John Wind
    Afd. leder Englystskolen
    John Wind den 23-03-2018
    Påskehilsen fra Englystskolen samt orientering om evt. konflikt.

Se venligst vedhæftede dokumenter

Rigtig god påskeferie.

Ledelsen
    Dorthe Elisabeth Terp den 23-03-2018
    Byggenyt fra Englystskolen

Vedhæftet en orientering omkring det forestående byggeri
    Jesper Strøager den 06-03-2018
    Seddel til anmodning om frihed udenfor skoleferierne.
    Rikke Heidemann Erbs den 05-01-2018