OBS!!!!

Vi arbejder PT på at forny skolens hjemmeside. Den vil derfor nogle dage se lidt anderledes ud. Vi vil sørge for at forældreintra ALTID kan tilgås fra forsiden. Skal skolen kontaktes se da oplysninger i bunden af siden.

Arbejdet forventes færdigt indenfor ca 2 uger.

Grethe Cecilie Albinus den 27-07-2015

Skolens kontor: 76 62 05 00
    SFO Boblen: 76 62 05 11

Grethe Cecilie Albinus den 17-07-2015
    SOMMERFEST I SFO'EN

Sæt X i kalenderen tirsdag d. 25. aug. kl. 17 - 20
    BOBLEN inviterer alle SFObørn med søskende og forældre til årets brag af en sommerfest.
    Pak madkurven, find tæpperne frem og mød op på boldbanen bag skolen.

Yderligere program kommer laugh... men vi kan godt røbe, at der nok vil være kagekonkurrence, loppemarked hvor børnene kan sælge og bytte legetøj, og måske en sjov konkurrence eller rundboldkamp...

(Hvis det regner må vi desværre aflyse festen)

Venligst os i SFO'en

Grethe Cecilie Albinus den 17-07-2015
    Informationsmøde om SFO

Velkommen til nye forældre!
    Vi inviterer til informationsmøde tirsdag d. 18. aug. kl. 17 - 18.30.

Kom og hør om dit barns fritidstilbud: Linjer i SFO... Hvad er det? Hvad synes vi er vigtigt, når børn leger sammen? Hvad gør man med eftermiddagsmad? Hvordan melder man sit barn fri eller ændrer gå-hjem-tidspunktet? Hvad så hvis tante Anna skal hente i morgen? Hvad med skiftetøj...? Osv.

Vi mødes i Boblen. Vel mødt
    Venlig hilsen os i SFO'en.